Brabantse vlag kopen

Brabantse tafelvlag kopenBij de Vlaggenclub kunt u terecht voor alle formaten van de Brabantse vlag. Hiernaast bieden zij nog veel meer soorten vlaggen aan. Zo maken ze ook allerlei soorten Carnavalsvlaggen. De vlaggen en wimpels zijn in alle formaten direct uit onze voorraad leverbaar.

De Vlaggenclub is vrijwel altijd de goedkoopste aanbieder op het gebied van vlaggen. U weet hierdoor zeker dat hier het voordeligste uit bent. Nog een groot voordeel van de Vlaggenclub is dat u uw vlaggen binnen enkele werkdagen in huis hebt. Als u uw bestelling voor 16.00 uur plaatst, heeft u hem de volgende werkdag al bij u thuis!

Kwaliteit van de Brabantse vlaggen

Het is belangrijk om een Brabantse vlag te kopen van goede kwaliteit. Vroeger werden de vlaggen gemaakt van verschillende soorten materialen. Tegenwoordig worden de vlaggen, en dus ook de Brabantse vlag, gemaakt van polyester. Polyester is erg sterk en blijft lang mooi. Er zijn fabrikanten die hun vlaggen uitprinten. Dit zorgt voor een iets minder mooie kleur.

De vlaggen worden door middel van zeefdrukken gemaakt. Hierdoor wordt de rode kleur het mooist en komt de Brabantse vlag het beste tot zijn recht. Vroeger werden de vlaggen gemaakt van spunpoly, wat lijkt op katoen. Hierdoor waren de vlaggen wel zwaarder, maar niet sterker. Ook zwaaide de vlaggen hierdoor minder snel uit dan de huidige vlaggen. De vlaggen worden rondom gezoomd en voorzien van een koord en lusje. De hele grote vlaggen krijgen altijd boven en onder een vlaggenhaak voor bevestiging in de vlaggenmast.

Wilt u een Brabantse vlag kopen? Bezoek dan de webshop van Vlaggenclub.nl.