Brabantse vlag bestellen

Vlag bestellenOp de website van de Vlaggenclub kunt u de Brabantse vlag bestellen. Als u de vlag bestelt voor 16.00 uur, ontvangt u hem de volgende werkdag op de deurmat. Bestellen op de website van Vlaggenclub gaat gemakkelijk. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen en groottes van de vlag. Ook kunt u wimpels met het Brabantse vlag patroon bestellen. Als u de vlag tegelijkertijd met de wimpel bestelt, is uw vlag meteen helemaal compleet. De wimpels zijn altijd traditioneel geblokt aan de bovenkant en daarna uitlopend in lange rode en witte banen naar beneden. Als u de Brabantse vlag bestelt, kunt u hier op verschillende manieren van genieten. Zo kunt u de vlag gaan gebruiken op leuke feestjes zoals bruiloften en verjaardagen. Ook is de vlag verkrijgbaar in de vorm van een vlaggenlijn. Op deze manier kunt u de vlaggen door heel uw huis hangen. Dit zorgt voor een feestelijke sfeer.

Tijdens de Carnaval is het ook leuk om de vlag in uw tuin te hangen of neer te zetten. Op de site van Vlaggenclub kunt u de Brabantse vlag ook op kledingstukken afgedrukt zien. Zo kunt u ondere andere tuinbroeken en strikjes bestellen met het rood-witte patroon van de Brabantse vlag. Bij uw bestelling komen geen verzendkosten als u boven het bedrag van vijftig euro bestelt. U kunt tijdens uw bestelling op meerdere manieren betalen, bijvoorbeeld met Paypal en IDeal. U kunt de Brabantse vlag natuurlijk ook cadeau geven aan iemand, bijvoorbeeld als u nieuwe buren krijgt die in Brabant komen wonen. Een voordeel van de Brabantse vlag is dat hij altijd buiten mag blijven hangen, hij hoeft ‘s nachts niet naar binnen.

Te bestellen in diverse formaten

U kunt de Brabantse vlag bestellen in verschillende formaten. Een vlag met de formaten 70x100cm en 100x150cm worden vaak aan een vlaggenstok geknoopt voor aan de gevel. Een vlag die in een vlaggenmast wordt gehesen heeft vrijwel altijd de formaten 150x225cm en 200x300cm. Het kleinste formaat waarin u de Brabantse vlag kunt bestellen is 10x15cm.